duminică, 6 februarie 2011

Asia de SE - peninsulara : Singapore, Vietnam, Thailanda, Myanmar

Asia de SE peninsulara

    
   Singapore
  

Vietnam
   
      Thailanda
    
Myanmar

 Care din aceste tari  este mai dezvoltata?




Cu ce probleme se confrunta tarile din Asia de SE peninsulara?





27 de comentarii:

  1. Eu cred ca Singapore este cea mai dezvoltata tara din Asia de S-E pentru ca este un oras-port deci poate avea contact cu mai multe tari si poate face schimb de marfuri cu tarile respective:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu consider ca tot Singapore este cea mai dezvoltata tara ,in ciuda faptului ca cea mai mică țară din Asia de Sud-Est...
    Problemele cu care se confrunta statele din Asia de SE sunt suprapopularea,lipsa unor resurse .

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea este ca Singapore reprezinta cel mai dezvoltat stat deoarece este cel mai mare centru bancar, financiar și comercial din Asia de Sud-Est.
    Alte probleme cu care se confrunta Asia de S-E sunt referitoare la reducerea suprafetelor forestiere, la populatia rurala care este predominanta si la reteaua de transporturi care nu este bine dezvoltata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ca Singapore este cel mai dezvoltat pt ca se dezvolata din turism deoarece are foarte multe obiective turistice si creste si economia Statul face parte din ''Tigrii Asiatici.
    Tarile din Asia de SE peninsulara se confrunta cu problema seismelor pt ca se afla in Centru de foc al Pacificului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu consider ca Singapore ,deoarece este unul dintre cele mai dezvoltate state din Asia de Sud-Est. Oraşul este un important centru economic şi industrial.Singapore are o economie foarte dezvoltată, bazată pe economia de piaţă.El este al patrulea cel mai mare centru comercial de schimb valutar din lume după Londra, New York City şi Tokyo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Singapore este cea mai dezvoltata tara din Asia de S-E pentru ca este un oras-port deci poate avea contact cu mai multe tari si poate face schimb de marfuri cu tarile respective.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca Singapore reprezinta cel mai mare stat deoarece este cel mai mare centru bancar.Problemele cu care se confrunta din Asia de Sud-Est sunt suprapopulare,lipsa unor resurse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Singapore este cea mai dezvolata tara din Asia DE S-E pentru ca,fiind un oras-port,are multe legaturi comerciale,si ca urmare se dezvolta foarte mult in domeniul financiar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca Singapore este o tare forte dezvoltata deoarece este cel mai mare centru bancar si pentru ca mai este si oras port

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca Singapore este cea mai dezvoltata tara din Asia de S-E pentru ca este un oras-port!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu consider ca e Singapore ,din cauza ca este unul dintre cele mai dezvoltate state din Sud-Est-ul Asiei deoarece este un mare centru economic si industrial si fiind un oras-port poate face usor schimb de marfa cu diferite tari.Iar tarile peninsulare din Asia de SE se comfrunta cu seisme. Iatan Tiberiu 7B Prof.Nicolae Simache

    RăspundețiȘtergere
  16. Țările din Asia de Sud Est peninsulară se confruntă cu seismele dese (aflându-se la întâlnirea plăcilor tectonice Pacific și Euro-Asia). De asemenea o parte mare din populație locuiește în zona rurală. Consider că Singapore este cea mai dezvoltată țară din cele precizate mai sus deoarece face parte din "Tigrii asiatici" și este un oraș port ceea ce îi permite să comunice în schimbul de marfă mai ușor cu alte țări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Enache Maria Ruxandra, 7C, Școală Gimnazială Profesor Nicolae Simache

      Ștergere
  17. 1. Eu cred ca singpore este mai dezvoltata.
    2. Tarile din Asia SE peninsulare se confrunta cu cutremure.
    Gheorghe Darius 7B Prof.Nicolae Simache

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu consider ca dintre statele menționate mai sus ,cel mai dezvoltat este Singampre. Acesta este un important centru economic , cel mai mare port maritim cât și cel mai "ordonat" oraș. Dar ,dupa parerea mea cel mai dezvoltat stat din Asia este Japonia.Nițu David Adrian 7B Prof. N. Simache

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu cred ca cea mai dezvoltata tara din cele de mai sus este Singapore pentru ca este oras-port ceea ce îi permite să aiba,mai usor, legaturi comerciale cu alte tari,este un important centru economic si industrial din zona. De asemenea este al patrulea cel mai mare centru comercial de schimb valutar din lume.
    Tarile din Asia de S-E peninsulara se confrunta cel mai adesea cu seismele. Boboc Ana Maria,7B

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu cred ca unele dintre problemele cu care se confrunta tarile din Asia de SE peninsulara sunt din cauza temperaturilor ridicate, cantitati mari de precipitatii și din cauza seismelor.
    Duta Alexandra,clasa a VII-aB, Scoala Gimnaziala Profesor Nicolae Simache

    RăspundețiȘtergere
  21. Dupa parerea mea, Singapore este cel mai dezvoltat stat din Asia de SE si printre cele mai dezvoltate din toata Asia, deoarece este un mare centru industrial si economic si oras-port si poate sa comunice cu celelalte tari.
    Tarile din Asia de SE peninsulara se confrunta cu inundatii si seisme.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred ca cel mai dezvoltat stat este Singapore deoarece este un oras-port .Tarile din Asia de SE se confrunta cu seisme.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred ca cel mai dezvoltata tara este Singapore findca e cel mai mare oras-port din lume. Aceasta si celelalte tari din Asia de SE se confrunta cu inundatii si seisme.

    RăspundețiȘtergere
  24. Singapore este cel mai dezvoltat stat din SE, deoarece este un oras-stat, care este port, are multizgarie-nori, iar toate aste il fac sa fie on stat mic, dar eficient, fara prea multe probleme economice. Cred ca Asia SE se confrunta cu seisme, tsunamiuri si canicula.

    RăspundețiȘtergere
  25. Singapore este cel mai dezvoltat stat din SE, deoarece este un oras-stat, in care este un port. Tarile din Asia de SE peninsulara se confrunta cu problema seismelor, deoarece se afla in Cercul de foc al Pacificului. Bejinaru Iarina Ioana, clasa a VII-a C, Scoala Gimnaziala Profesor Nicolae Simache.

    RăspundețiȘtergere